Corona maatregelen

Opening gebouw

Het kabinet heeft definitief besloten om schietsportverenigingen en sportkantines, per woensdag 1 juli 2020 te openen. Dit betekent dat wij vanaf 1 juli onze deuren kunnen openen. Het bestuur heeft besloten om in de zomer de vereniging open te stellen voor schutters die graag weer willen schieten, dit zullen wij net als voorgaande jaren doen op de woensdag. Voor actuele data kun je kijken op de Bar en baan pagina . Als je ook op andere dagen of meerdere dagen wilt schieten, dan is het de bedoeling om dit af te spreken met meerdere leden en een BvD'er, wij updaten dan het rooster om het zichtbaar te maken naar andere iedereen.

Corona maatregelen

Vanwege de 1,5 meter afstand is de clubavond verdeeld in twee tijdsblokken. De jeugd kan schieten van 19.30 tot 20.30 en volwassenen van 20.30 tot 22.00. De BvD'er zal als Corona-verantwoordelijke optreden en wij zullen zoveel mogelijk de corona maatregelen faciliteren met een looproute en desinfectie middelen. Op de baan is de 1,5 meter afstand niet verplicht maar wij vragen iedereen om er toch rekening mee te houden. De kantine zal zo ingedeeld worden dat iedereen de ruimte heeft en 1,5 meter afstand kan houden. Wij verwachten van iedereen het dat:

  • Als je corona klachten hebt, je het beste thuis kan blijven;
  • De richtlijnen van de corona-verantwoordelijke opgevolgd worden;
  • Vóór en na het sporten 1,5 meter afstand gehouden wordt;
  • Bij binnenkomst en vertrek de handen gewassen / gedesinfecteerd worden;
  • Bij gebruik van een verenigingswapen, het desbetreffende sportwapen gedesinfecteerd of gereinigd wordt;
  • De bediening voor de schijventransport (groene kastjes) vóór en na gebruik, gereinigd wordt.

Introducés en gastschutters

Introducés zijn verplicht om zich vooraf aan te melden bij de vereniging. Dit kan online, telefonisch, per e-mail, of via Contact.

LSV Willem Tell