Lidmaatschap

Iedereen die belangstelling heeft voor de (Lucht)schietsport kan op de openingstijden langskomen. U mag maximaal 2 maal vrijblijvend een kijkje komen nemen. Daarna is een proefperiode van 2 maanden ter oriëntatie als aspirant-lid verplicht. Kosten voor deze proefperiode zijn € 15,00. Na deze periode dient u zich definitief aan te melden.

U wordt aangemeld bij de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie (KNSA). Na betaling van de clubcontributie, de KNSA contributie en inschrijfgeld wordt u opgenomen in het KNSA bestand en ontvangt u een KNSA licentie. Daarnaast ontvangt u ook 4 x per jaar het blad van de KNSA , de “Schietsport”. Sinds aug. 2005 is bij aanmelding bij de KNSA een VOG verplicht voor iedereen van 16 jaar en ouder.

Kosten per 01-01-2019

Juniorleden (12 t/m 17 jaar)   €  93,50 (incl. € 17,00 KNSA afdracht)
Juniorleden (18 t/m 20 jaar)   € 122,00 (incl. € 22,00 KNSA afdracht)
Seniorleden   € 142,50 (incl. € 42,50 KNSA afdracht)
     
Entreegelden KNSA  
Contributieve senior-schutter   €  42,50 (eenmalig)
Junior-schutter   €  Gratis

Wapens en munitie

De vereniging beschikt over meerdere luchtgeweren en luchtpistolen waar leden gebruik van kunnen maken tijdens schietavonden en wedstrijden.
De kosten voor schijven en kogeltjes zijn voor eigen rekening.
De schijven kosten € 0,05 per stuk.
Kogeltjes per doosje van 500 stuks v.a. € 5,00.

Deelname aan wedstrijden

Leden van L.S.V. Willem Tell kunnen, indien zij verantwoord met het wapen kunnen omgaan, deelnemen aan wedstrijden uitgeschreven door de KNSA en de bij de KNSA aangesloten schietverenigingen. L.S.V.Willem Tell is als vereniging aangesloten bij de KNSA, die de schietsport promoot en de belangen van de aangesloten verenigingen behartigd.